פורסם ע"י דביר אטיאס בתאריך 21/06/15  (ביקר ביעד בספטמבר 2013 בטיול זוגי) 3 תגובות   |   2 לייקים   |   2.2K צפיות

מכל הטיול ירח דבש הנפלא שעשינו במשך שלושה שבועות בסרילנקה - נרצה בעיקר להמליץ על הנהג הפרטי ששכרנו לרשותנו - השם הוא סנג'יווה, בחור אמין, אדיב, דייקן למופת, בעל המון ידע על כל פינה, חביב ונעים, נקי ומסודר (הרכב צוחצח לפני כל נסיעה) ובעל רצון אדיר רק לעזור ולפתור כל בעיה. פשוט בנאדם מקסים שאפשר לסמוך עליו מהרגע שמגיעים ועד הרגע שנוסעים - אם זה לגבי תכנון המסלול, העצירות והאתרים בדרך, התמצאות, היסטוריה ותרבות מקומית, התנהלות, כספים ובאמת כל דבר.
בנוסף לכל, המחיר שהוא לוקח הוא באמת סביר ויחסית זול על פני השאר - שווה בכל מקרה כל שקל.

האתר שלו נמצא בקישור הזה.

תהנו!!

התקבלו 3 תגובות
רוני רון:  בחודש 4/2014 טיילתי בסרי לנקה עם הנהג Raja כ-23 יום - הנהג בחור צעיר אך בעיקר אישיות מאוד מניפולטיבית. על אף שהכל סוכם מראש בטרם קיבל את פני בשדה התעופה, בפועל לאורך כל הטיול לא היה מוכן לשמוע על מקומות לינה כבחירתי. כל המקומות בהם רציתי ללון ולשלם במיטב כספי נפסלו על ידו בטענה שאלו אכסניות ו/או מלונות שאין לו איתם הסדר לינה עבורי ללא תשלום וגם לא מעניקים לו ארוחות ללא תשלום כנהוג בסרילנקה. יתרה מזו נתגלה לי שבעצם הוא חלק מהבעלים של אותם אכסניות אליו הביא אותי, לצד זה שהוא לא הפסיק להתבכיין עד כמה הוא "עני " ועובד קשה. בקיצור, אתם תעבדו אצלו והוא יהיה המנהל שלכם ולבסוף גם תצטרכו לשלם לו כאות הוקרה.

הרכב ישן ומאוד לא נוח! תוותרו על לינה בערב הראשון לאחר הנחיתה אצל משפחתו של אטוללה שהינו חברו המעניק לו קופון שמן ונותן שרות תת- רמה בביתו לאורחו.

Raja בחור הצעיר שנתגלה כערמומי ביותר היודע "לסחוט" בחוצפה ארוחות ותשלום ללינה וגם לקחת לטיול את חברו העורך דין שאותו תכירו ברגע שהוא יקח אותכם ללון במוטל שבבעלותו .. , נהג שהצליח לשבש לי את המסלול ולבזבז לי את הזמן של טיול שאותו תכננתי חודש מראש.

מודגש שהכל סוכם ובכתב חד משמעית בטרם הגעתי והכל אושר על ידו בדואר אלקטרוני חזרה. בפועל, היה זה סיוט אמיתי להרגיש פראייר שנסחט וחסר אונים יום אחר יום בתוך מסלול הטיול שהפך מבחינתי לבלתי נסבל עד כדי ספירת הימים שיעברו ואסיים את הטיול.

וותרו על ביקור בבית אימו, שלמעשה "משבש" את כל המסלול המתוכנן. הוא עושה זאת בתחמנות מקצועית ואוי באם תתנגדו להחלטתו ולא תתרמו כסף למשפחתו, בקיצור עם הנהג הזה תמשיכו לאכול אותה כל דקה עד לרגע שתגיעו לסוף הטיול .
מנסיון - ראו הוזהרתם!

nithy@raja@yaho o.com
tel 0094775323903
נכתב לפני 9 שנים
מור אלוני:  היי דביר, תוכל לפרט קצת על ירח הדבש בסרילנקה? אנחנו חושבים על אפשרות לשלב אותה עם המלדיבים באוקטובר. תודה
נכתב לפני 9 שנים
יפה בן אליהו:  מלונות מפנקים ,שמתאימים לירח דבש , שאנחנו היינו בהם:
בדמבולה/סיגריה: KANDLAMA HOTEL
נוריה אליה: TEA FACTORY
בגול: JETWING LIGHT HOUSE
בפארק יאלה: CHAAYA WILD
נכתב לפני 9 שנים
על מנת להגיב עליכם
כתבות על סרי לנקה
טיפים לטייול בסרי לנקה
שאלות על סרי לנקה
כתבת המערכת פורסמה בתאריך 14/04/25 51 צפיות
מה יש לעשות בקולומבו קולומבו מחכה לכם עם חופים טרופיים, מקדשים מרהיבים, שווקים ססגוניים ואוכל מלא טעם. העיר הגדולה של סרי לנקה מציעה שילוב מפתיע בין מסורת למודרנה, שיק אורבני וחום אנושי. זה הזמן לגלות את הפנינה האסייתית שאסור לפספס. ...המשך קריאה
כתבת המערכת פורסמה בתאריך 07/08/23 לייק אחר   |   1.9K צפיות
טיסה ישירה לסרי לנקה חברת ארקיע משיקה קו חדש וישיר לסרי לנקה כבר באוקטובר הקרוב. מה תהיה תדירות הטיסות, כמה זמן זה יקח וכמה זה יעלה לכם? כל הפרטים >> ...המשך קריאה
כתבת המערכת פורסמה בתאריך 05/11/24 525 צפיות
מה יש לעשות בסרי לנקה סרי לנקה – פנינה קסומה בלב האוקיינוס ההודי! חופים זהובים, מקדשים עתיקים, טבע פראי ותרבות ססגונית מחכים לכם באי המדהים של סרי לנקה. גלו את מצודת סיגיריה, טיילו בקנדי ההיסטורית, רדו אל חופי ניגומבו ותיהנו מהרפתקאות בספארי של יאלה. ...המשך קריאה
טסים לחו"ל מוגנים עם אקספלורר
במיוחד בתקופה הזאת, חשוב לטוס לחו"ל מוגנים ומכוסים. באקספלורר תמצאו ביטוח נסיעות מקיף שכולל כיסוי קורונה מורחב ואת שירות מגן טיסה שמבטיח 100% החזר במקרה חירום שאינו מאפשר לטוס.
לעוף על עצמכם - ולהרוויח מזה כסף
יש לכם תמונות מהטיולים האחרונים שלכם או טיפים לחלוק ולחלק? משתפים ידע, עונים על שאלות בפורום ומקבלים שוברי הנחה להזמנת טיסות באקספלורר בהתאם לתקנון
X